ODONTOPEDIATRIALa salut oral és una part integral de la salut general del nen. La odontopediatría és l’especialitat de l’odontologia que tracta la cura oral preventiva i terapèutica de nens i adolescents.

El principal objectiu durant el tractament dental és dirigir al nen perquè la seva actitud sigui positiva enfront del tractament. Aconseguint la seva cooperació i confiança podrem crear un bon ambient dental i aconseguir que el nen s’endugui una bona experiència formant així una base per a futures interaccions positives amb l’odontòleg i l’equip instrumental odontològic.

La Societat Espanyola de Odontopediatría (www.odontologiapediatrica.com) recomana que la primera visita de l’infant es realitzi quan s’hagi completat l’erupció de la 20 peces que componen la primera dentició, aproximadament als 3 anys d’edat.

En aquesta primera visita, l’Odontopediatra examinarà les dents, les genives i la mandíbula del nen per comprovar si hi ha algun problema. A més, els pares rebran informació sobre la dieta no cariogénica, de la higiene bucal i del maneig de certs hàbits bucals com el xumet i la succió digital.

http://www.somriudental.com/wp-content/uploads/2017/02/Odontopediatria.jpg
logo-white-small

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget molestie ipsum. Mauris condimentum mi eget mollis porta. Nulla accumsan tempor justo, ac pretium est vehicula et. Nam sagittis euismod augue et posuere. Donec volutpat bibendum ligula.

Recent Comments

    Copyright 2017, Somriu Dental. Disseny: sedesdisseny.com Programació: ideasdigitales.es