ODONTOLOGIAQuè és l’odontologia general?
Són els tractaments encaminats a solucionar els problemes primaris que tenen a veure amb la boca, dents i altres estructures relacionades. En la majoria dels casos representa el primer contacte del pacient amb l’odontòleg.

L’odontòleg general realitza el diagnòstic primari del pacient, resol els problemes de restauració de càries que pugui presentar i ho canalitza adequadament a cada especialista d’acord a la necessitat del pacient.

Quines són les malalties més habitua’ls que atén l’odontologia general?
La càries dental és la destrucció dels teixits de les dents causada per la presència d’àcids produïts pels bacteris de la placa dipositada en les superfícies dentals.

Una exploració detallada detectarà taques o punts de color blanc guix (zones on no hi ha esmalt) o bé pigmentació de color marró. Els tractaments que ajuden a solucionar les càries són els empastaments i l’endodòncia.

http://www.somriudental.com/wp-content/uploads/2017/02/Odontologia.jpg
logo-white-small

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget molestie ipsum. Mauris condimentum mi eget mollis porta. Nulla accumsan tempor justo, ac pretium est vehicula et. Nam sagittis euismod augue et posuere. Donec volutpat bibendum ligula.

Recent Comments

    Copyright 2017, Somriu Dental. Disseny: sedesdisseny.com Programació: ideasdigitales.es