IMPLANTSEls implants dentals són components substituts a llarg termini que el cirurgià oral i maxilofacial col·loca quirúrgicament en els ossos maxil·lars, la qual cosa ens ajuda a completar novament la nostra dentadura, donant-nos una dent artificial que es veu estèticament molt bé i que compleix amb totes les funcions mossegadores que necessitem com si es tractés d’una dent natural.

L’implant es dissenya per integrar-se amb l’estructura de la mandíbula i les altres dents de manera natural per mitjà del procés d’osteointegració, recuperant així la funció de la dent que s’havia perdut, a més d’obtenir una dentadura saludable i estèticament agradable a la vista.

Són una excel·lent opció a llarg termini per restaurar les dents danyades, un dels beneficis és que els implants dentals solen durar grans períodes de temps si se’ls dóna una bona cura és possible que puguin acompanyar-nos durant tota la vida en el millor dels casos. A més ens donen un bonic somriure i sense mal alè. De fet, el desenvolupament i l’ús dels implants dentals es considera un dels majors avanços de l’odontologia en els últims 40 anys.

Els implants dentals estan elaborats de titani i altres materials que s’integren naturalment amb l’estructura osea del cos humà. L’implant és un component que es col·loca quirúrgicament en el maxil·lar superior o inferior, on funciona com una base sòlida per sostenir la corona o pròtesi i així actuar com si fos una dent normal en la nostra boca.

http://www.somriudental.com/wp-content/uploads/2017/01/Implants.jpg
logo-white-small

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget molestie ipsum. Mauris condimentum mi eget mollis porta. Nulla accumsan tempor justo, ac pretium est vehicula et. Nam sagittis euismod augue et posuere. Donec volutpat bibendum ligula.

Recent Comments

    Copyright 2017, Somriu Dental. Disseny: sedesdisseny.com Programació: ideasdigitales.es